§ 24/2023 Teknisiä koskevien järjestelyerien neuvottelutuloksen hyväksyminen

Lataa 

14064/2023

Päätöspäivämäärä

30.6.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Hallinnon toimintasääntö osa II

Esitys

Pirkanmaan hyvinvointialue työnantajana ja henkilöstöä edustavat järjestöt (JHL ry, JUKO ry, JYTY ry, SUPER ry ja TEHY ry) ovat neuvotelleet teknisille suunnatuista järjestelyeristä ja päässeet neuvottelutulokseen järjestelyerien jakamisesta. Neuvottelutulos on saavutettu 5.6.2023.

Teknisiä koskevan liitteen neuvottelutulos kattaa (teknisen liitteen) oman järjestelyerän 0,4 ja 0,3 % kokonaisuudessaan. Lisäksi neuvottelutulos kattaa HYVTES:n 1,2 % ja 1 % järjestelyeriä siltä osin kuin niitä on sovittu kohdennettavaksi teknisen liitteen palkkoihin. HYVTES:n järjestelyeriin käytettävissä olevista summista osa on kohdistettu teknisen liitteen palkkoihin järjestöjen kanssa yhdessä sovitulla tavalla.

Teknisiä koskevan liitteen osalta on sovittu, että järjestelyeriä ei jaeta teknisille osaksikaan yleiskorotuksena, vaan kohdennettuina neuvottelutuloksen mukaisiin kohteisiin. Teknisiä koskevat järjestelyerät kohdennetaan neuvottelujen mukaisesti tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja ne pyritään maksamaan järjestelyeriä saaville kesäkuun aikana.

Päätös

Hyväksyn työnantajan edustajana Pirkanmaan hyvinvointialueen ja henkilöstöä edustavien järjestöjen (JHL ry, JUKO ry, JYTY ry, SUPER ry ja TEHY ry) välille teknisiä koskevan neuvottelutuloksen järjestelyerien jakamisesta.

Allekirjoitus

Juhani Sand, konsernipalvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue