§ 35/2023 Pienhankinta Productivity Leapilta: Tays Tietoaltaan OMOP-ETL-työ

Lataa 

14871/2023

Päätöspäivämäärä

27.6.2023

Päätöksen tekijä

TKIO-palvelujohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen Konsernipalveluiden toimintasääntö, Liite 1

Esitys

Hankintalain 25§ alittava pienhankinta Productivity Leapilta: Tays Tietoaltaan OMOP-ETL-työ
Sote- järjestämislain 12§ mukainen hankinta
Palveluhankinta hankintalaki liite E, kynnysarvon alittava

Valmistelijan yhteystiedot
Datapäällikkö Leena Hakkarainen, 040 472 9564, leena.hakkarainen@pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue hankkii TKIO-vastuualueelle OMOP-tietomallinuksen ETL-koodauspalvelua EHDEN-rahoitteiseen projektiin Taysin ESH-tietoaltaan päivittyvälle potilastiedolle. EHDEN-rahoituksen (60’000e) saamisen ehtona on se, että OMOP-ETL-työ on tehty ja EHDEN-hankesääntöjen mukaisesti testattu ja raportoitu vuoden 2023 aikana. Hankinnassa noudatetaan Pirkanmaan hyvinvointialueen hankintaohjetta (hankintajohtajan päätös 30.1.2023), sillä hankinnan arvo alittaa hankintalain kansallisen kynnysarvon. Hankinnan arvioitu arvonlisäveroton arvo sopimuskaudella on 54 000 euroa. Kyseessä on kertatilaussopimus.

Tilaaja on pyytänyt tarjouksia hankinnasta kaikilta EHDEN toiminnassa mukana olevilta suomenkielistä dataa käsitteleviltä OMOP-ETL-toimittajalta: Productivity Leap ja BC Platforms. Tarjoukset pyydettiin sähköpostitse 19.5.2023. Tilaaja sai Productivity Leapilta tarjouksen 29.5. Tilaaja selvitti BC Platformsin mielenkiintoa tehtävään kesäkuun alussa, selvitti heille heidän pyynnöstään tarkemmin tarvetta, ja sai tarjouksen 9.6.2023. Tarjouksen valinta toteutettiin halvimman kokonaishinnan perusteella. 

Datapäällikkö esittää, että sopimus OMOP-ETL-työstä tehdään Productivity Leapin kanssa. Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta noin 54 000 € euroa. 

Päätös

Päätän, että sopimus OMOP-ETL-työstä tehdään Productivity Leapin kanssa. 
Sopimuksen omistajatahona on TKIO-vastuualue, Kliininen informatiikka. Vastuuhenkilöksi nimetään datapäällikkö.
Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta noin 54 000 € euroa sopimuskauden aikana (sisältäen option). Kustannuspaikka 50700 Kliininen informatiikka, hankenumero KL01.

Allekirjoitus

Katja Luojus, TKIO-palvelujohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue