§ 39/2023 Hyväksyminen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelituottajaksi: Palvelutähti Oy

Lataa 

16968/2023

Päätöspäivämäärä

18.7.2023

Päätöksen tekijä

Ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjajohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on päättänyt 19.12.2022 (§ 331), että palvelulinjajohtajat ja hankintajohtaja voivat hyväksyä palvelusetelituottajat palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen ehtojen ja tuottajan hakemuksen perusteella. 

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot  

Toimistosihteeri Kaisa Salmi kaisa.salmi@pirha.fi 

Perustelut 

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on hyväksynyt ympärivuorokautisen asumisen ja lyhytaikaishoidon palvelusetelin sääntökirjan 19.12.2022 (§ 331). Sääntökirja sisältää palvelusetelituottajaksi hyväksymisen kriteerit.  

Palvelutähti Oy (0932402-8) on hakeutunut palvelusetelituottajaksi ja sitoutunut kyseisen palvelusetelin sääntökirjan ehtoihin ja määräyksiin. Ehdotetaan, että Palvelutähti Oy hyväksytään palvelusetelituottajaksi palvelusetelin sääntökirjassa määriteltyjen kriteerien ja hakemuksen perusteella. 

Pirkanmaan hyvinvointialueella on velvollisuus peruuttaa palveluntuottajan hyväksyminen ja poistaa palveluntuottaja luettelosta, mikäli hyväksymiselle asetetut edellytykset eivät enää täyty tai palveluntuottaja pyytää hyväksymisen peruuttamista. 

Päätös

Hyväksytään esityksen mukaisesti Pirkanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelituottajaksi Palvelutähti Oy (0932402-8). Yrityksen toimipaikka Esperi Hoivakoti Reikonlinna sijaitsee osoitteessa Vanhainkodintie 6, 31760 Urjala. Palvelusetelituottajaksi hyväksyminen on voimassa 14.07.2023 alkaen. 

Allekirjoitus

Tuulikki Parikka, palvelulinjajohtajan sijainen, Pirkanmaan hyvinvointialue

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue