§ 30/2023 HOIDONRAJAUS- JA HOITOLINJAUSVIDEOTUOTANNON HANKINTA

Lataa 

20147/2023

Päätöspäivämäärä

30.8.2023

Päätöksen tekijä

Integraatiojohtaja

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosääntö 26 §

Sote-​palvelujen toimintasääntö (Sosiaali-​ ja terveysjohtajan päätös 14.2.2023 § 19)

Esitys

Valmistelijan yhteystiedot
Projektipäällikkö Lauta Selin-Hannola, puh. 040 144 7165, laura.selin-hannola@pirha.fi

Pirkanmaan Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut (PirKOTI) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa iäkkäiden henkilöiden palveluja tarjoamalla asiakkaan yksilölliset ja muuttuvat tarpeet huomioivat ammattitaitoiset, oikea-aikaiset ja turvalliset palvelut ympäri vuorokauden.

Pirkanmaan Tulevaisuuden kotona asumista tukevat palvelut (PirKOTI) -hankkeelle hankintaan kolme (3) kappaletta hoitolinjauksia ja hoidonrajauksia kotihoidossa ja ikääntyneiden asumispalveluissa käsittelevää lyhyttä videota sekä kotihoidon kansioon tuleva hoitotahtoa ja lääkäripalveluita käsittelevä kortti. Hoidonrajausvideot ja kortti liittyvät hankkeen painopisteeseen integroida terveyspalveluja kotihoitoon. Hankkeessa toteutetun kotihoidon ja asumisen lääkäripalvelujen kehittämisen jatkumona hoitotahto, hoidonrajaukset ja hoitolinjaukset tuodaan videoiden kautta sekä henkilöstölle että asiakkaille ja omaisille tutummaksi ja keskusteltavaksi. Videotuotannon arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2023.

Hankinta sisältää päävideot (3 kpl), lyhyet versiot 1 min, someversiot 2 kpl ja valokuvat (max. 20 kpl). Hankinta sisältää videoiden käsikirjoituksen, sisällön suunnittelun, kuvaukset, castingin, jälkituotannon, projektinjohdon ja yhteydet sekä näyttelijöiden palkkiot. Kotihoitoon tuleva kortti suunnitellaan videon ilmeellä. Hankinta sisältää tekstisuunnittelun, graafisen suunnittelun ja projektijohdon painovalmiiseen korttiin.

Hankintaa varten on kysytty tarjous kolmelta (3) palveluntuottajalta: Kaski Creative Agency Oy, Valve Branding Oy ja KMG Turku (Kari Media Group Oy). Kaikilta kolmelta (3) tuottajalta saatiin tarjous. Vertailussa kaikkien kolmen (3) tarjouspyyntö oli hinta-arvion osalta samaa tasoa. Hankintapäätösesityksessä huomioitiin, että valittu palveluntuottaja on toteuttanut aiemmin Pirkanmaan hyvinvointialueen viestintää ja on osoittanut innostusta tätä tehtävää kohtaan mm. kontaktoimalla videolle rekrytoitavia henkilöitä oma-aloitteisesti.

Hankinnan arvo alittaa hankintalain 25 § 1 mom. 3. ​kohdassa säädetyn kansallisen kynnysarvon. Hankintaan sovelletaan Pirkanmaan hyvinvointialueen hankintaohjetta.

Sopimus hoidonrajaus- ja hoitolinjausvideotuotannon hankinnasta esitetään tehtäväksi Kaski Creative Agency Oy:n (0207888-0) kanssa liitteenä olevan tarjouksen (pvm. 22.8.2023) mukaisesti.

Hankinta-​asiakirjojen julkisuutta säätelee laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tarjous tulee julkiseksi asianosaisille hankintapäätöksen tekemisen jälkeen ja yleisesti julkiseksi,​ kun hankintaa koskeva sopimus on tehty. Asiakirjoja säilytetään sähköisessä arkistossa.

Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua hankintapäätöksen tiedoksisaannista sillä edellytyksellä,​ että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Sopimuksen vastuuhenkilönä toimii hankejohtaja,​ tällä hetkellä hankejohtajana toimii Eeva Halme. Hankejohtajan vaihtuessa vastuu sopimuksesta siirtyy kulloisellekin tehtävän hoitajalle. Vastuuhenkilö huolehtii tarvittaessa yhteyshenkilön nimeämisestä sopimukselle.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta 19 050,00 euroa sopimuskauden aikana.

Päätös

Päätän, että sopimus hoidonrajaus- ja hoitolinjausvideotuotannon hankinnasta tehdään Kaski Creative Agency Oy:n (0207888-0) kanssa.

Sopimuksen omistajatahona on Pirkanmaan hyvinvointialueen integraation vastuualue ja vastuuhenkilöksi nimetään hankejohtaja.

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on sitoumuksetta 19 050,00 euroa sopimuskauden aikana.

Kustannukset katetaan PirKOTI-hankkeen kustannuspaikalta kp 51000, projekti 20024.

Allekirjoitus

Tuukka Salkoaho, integraatiojohtaja

Organisaatiotieto

Pirkanmaan hyvinvointialue