Vanhusneuvosto, kokous 14.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 115 Tiedoksi merkittävät asiat

Perustelut

  • Jäsen Martti Nykänen esitti Akaan vanhusneuvoston huolen maksuttomien hoitotarvikkeiden jakelusta vanhusneuvoston kokouksessa 24.10.2023 102§. Apulaisylilääkäri Tero Harjuntausta Vastaanottotoiminnan asiantuntija- ja konsultaatiopalveluista on antanut vastauksen palautteeseen: 

"Vastaus Akaan vanhusneuvoston kysymykseen hoitotarvikkeiden toimittamisesta Pirkanmaan hyvinvointialueella:

Olemme tunnistaneet erin aikaan tulevien tuotteiden ongelman. Tuomi pyrkii jatkossa toimimaan niin,  että paketti odottaa loput tuotteet ennen lähettämistä. Ongelmana on ollut, että joku tuotteista on saattanut tilapäisesti olla loppu. Jatkossa lähetykset pyritään selvyyden vuoksi lähettämään yhdellä kertaa. Mikäli tuotteissa on pitkäaikaista puutosta, laitetaan korvaava tuote tai sitten muut postitetaan etukäteen, jos korvattavaa tuotetta ei ole.

Syksyn uudistuksen alkuvaiheessa oli merkittäviä ongelmia tietotekniikan ja puhelinjärjestelmien kanssa. Hoitotarvikepalveluun pääsi kertymään jonoa. Tätä jonoa on nyt purettu ja sen poistamisesta on suunnitelma, joten jatkossa toimitukset tulevat toivottavasti nopeammin ja ennustettavammin. Tuotteiden toimitusmääriä pyritään myös lisäämään, jotta harvemmat toimitukset riittäisivät."

  • Seuraava vanhusneuvoston kokous on maanataina 11.12.2023 klo 14.30. Kokouksen alussa joulukahvit ja vapaata keskustelua klo 14 alkaen.  Kokouksessa valitaan puheenjohtajat vanhusneuvoston loppukaudeksi ja kokoukseen ei ole mahdollisuutta osallistua etänä äänestyksen vuoksi. 

 

Ehdotus

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin tiedoksi. 


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).