Asiakkuus- ja laatujaosto, kokous 28.11.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 55 Asiakkuus- ja laatujaoston työsuunnitelma vuodelle 2023

665/2022

Valmistelija

  • Kirsi Sario, Kehittämispäällikkö, Kirsi.Sario@pirha.fi

Perustelut

Asiakkuus- ja laatujaosto on hyväksynyt tässä kokouksessa kokoustensa ajan ja paikan. Liitteenä on suunnitelma vuoden 2023 kokouksissa käsiteltävistä asioista.  

Sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen, integraatiojohtaja Tuukka Salkoaho, kehittämispäällikkö Marika Järvinen ja kehittämispäällikkö Kirsi Sario avaavat työsuunnitelmaa kokouksessa.  

Ehdotus

Esittelijä

  • Taru Kuosmanen, Sosiaali- ja terveysjohtaja, Taru.Kuosmanen@pirha.fi

Asiakkuus- ja laatujaosto päättää

  • käydä keskustelun ja hyväksyä liitteen mukaisen asiakkuus- ja laatujaoston työsuunnitelman vuodelle 2023. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Esittelijä teki muutoksen työsuunnitelmaan; toukokuun kokouksen yhteyteen järjestetään jaostolle vierailukäynti myöhemmin sovittavaan kohteeseen.

Puheenjohtaja ehdotti, että jokaisessa jaoston kokouksessa olisi lyhyt (noin 20 minuutin) koulutusjakso, poikkeuksena jokin erityinen syy. Perttu Jussila, Lisa Wesin, Hanna Holma, Reeta Ahonen, Aila Dündar-Järvinen kannattivat ehdotusta. Hyväksyttiin yksimielisesti.

Lisäksi sovittiin, että esittelijä vie jaoston viestinnän suunnittelua ja kehittämistä eteenpäin yhdessä hyvinvointialueen viestinnän kanssa.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).