Tarkastuslautakunta, kokous 24.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Sidonnaisuusrekisterin täydentäminen

207/2022

Perustelut

Tarkastuslautakunnan 11.10.2022 tekemän päätöksen § 70 mukaisesti aluehallituksen jaostojen jäseniä ja varajäseniä sekä hallituksen jaostojen esittelijöitä on pyydetty antamaan sidonnaisuusilmoitus. Eräitä ilmoitusvelvollisia on jouduttu muistuttamaan asiasta useita kertoja. Pääosa hallituksen jaostoja koskevista ilmoituksista on kuitenkin saatu.

Tarkastuslautakunnan edellisen käsittelyn jälkeen on nimetty aluehallituksen yksilöasioiden jaoston jäsenet ja esittelijät. Yksilöasioiden jaoston tehtävänä on ratkaista sosiaali- ja terveydenhuollon erityislainsäädännön mukaisista päätöksistä tehdyt oikaisuvaatimukset, jotka koskevat yksilökohtaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Aluehallituksen yksilöasioiden jaostoa koskevat sidonnaisuusilmoitukset on saatu.

Ehdotus

Esittelijä

  • Jarmo Paananen, tarkastusjohtaja, Jarmo.Paananen@pirha.fi

Tarkastuslautakunta päättää

  • merkitä tiedoksi sidonnaisuusilmoituksia koskevan selvityksen ja päättää kehottaa niitä ilmoitusvelvollisia, jotka eivät vielä ole antaneet sidonnaisuusilmoitusta, antamaan ilmoituksensa viivytyksettä.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).