Työsuojelutoimikunta, kokous 30.9.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 48 Tiedoksi asiat

Valmistelija

  • Taru Kotiniitty, HR-PALVELUPÄÄLLIKKÖ, taru.kotiniitty@pirha.fi

Perustelut

 Edellisessä kokouksessa sovittiin, että Taru Kotiniitty  selvittää, onko hyvinvointialueella avattu työntekijöille palautekanava. Kuullaan Taru Kotiniityn selvitys asiasta. 

Päätös

 

Työsuojelutoimikunta merkitsee tiedoksi saadun selvityksen.

Kokouskäsittely

Strategian toimeenpano-ohjelman kärjen 3 Hyvinvoivat työntekijät on alatyöryhmä jonka määritelmä on: Luomme käytännöt perehdytykselle, palautteenannolle sekä kehitys- ja tavoitekeskusteluille sekä korostamme positiivisen palautteen tärkeyttä. Vastuuhenkilö ja raportoinnista vastaava on ollut Päivi Salonen, kesän 2024 jälkeen Hanna Koivisto. Työryhmässä mukana henkilöstöedustajat Virpi Haapanen, Jussi Haapanen sekä 12/23 alkaen myös Aki Leppänen.

 

30.9.24 Viestinnästä saadun tiedon mukaan uutta palautekanavaa ei ole tulossa, vaan henkilöstöasioiden alle kootaan HR:n, Hallinnon ja viestinnän yhteistyössä henkilöstön osallistamisen ja vaikuttamisen kokonaisuus. Tämä kokoaan yhteen olemassa olevan tiedon esim. kyselyt, infot, eri foorumeiden muistioihin linkit ym. Tarkoitus on, että tuolta löytyy henkilöstölle myös tieto missä asioissa voi olla yhteydessä eri henkilöstöedustajiin.