Nuorisovaltuusto, kokous 15.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 77 Nuorisovaltuuston tiimien kokoonpanojen täydentäminen

Perustelut

Nuorisovaltuusto nimesi tiimien jäsenet kokouksessaan 17.5.2023. Tiimien kokoonpanoja täydennetään niin, että Tapahtuma ja viestintä tiimin (TaVi) henkilömäärä on 10 jäsentä, tällä hetkellä tiimiin on valittu 7 henkilöä. Alueellisten asioiden tiimin (AluA) henkilömäärä on 10 jäsentä, tällä hetkellä tiimiin on valittu 9 jäsentä. Sosiaali- , terveys- ja pelastuspalveluiden tiimin (SoTePela) henkilömäärä on 15 jäsentä, tällä hetkellä tiimiin on valittu 9 jäsentä.

Ehdotus

Nuorisovaltuusto päättää

  • Tapahtuma ja viestintä tiimin kokoonpanon täydentäminen kolmella henkilöllä,
     
  • Alueellisten asioiden tiimin kokoonpanon täydentäminen yhdellä henkilöllä,
     
  • Sosiaali- , terveys- ja pelastuspalveluiden tiimin täydentäminen kuudella henkilöllä.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • nimetä Alueellisten asioiden tiimiin Sanni Salkosalon, 
     
  • että Tapahtuma- ja viestintätiimin sekä Sosiaali- ja terveys- ja pelastuspalveluiden tiimin täydentämiset tehdään myöhemmin.

Kokouskäsittely

Puheenjohtaja esitti, että Sanni Salkosalo nimetään alueellisten asioiden tiimiin. Puheenjohtajan ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Merkittiin, että kokouksessa pidettiin tauko klo 18.57 - 19.02.

Tauon aikana kokouksesta poistuivat kokonaan Lotta Mönkäre, Kaisa Karunen, Lumi Heinisuo ja Alma Mujcinovic. Puheenjohtaja totesi, että nuorisovaltuuston vahvuus on 16 jäsentä. Nuorisovaltuusto ei ole enää päätövaltainen. Puheenjohtaja poisti esityslistalta pykälät 78-83. Puheenjohtaja päätti kokouksen.