Nuorisovaltuusto, kokous 15.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 70 Nuorisovaltuuston toiminnan ja talouden katsaus 1/2023

Perustelut

Nuorisovaltuustolle esitellään toiminnan ja talouden katsaus kuluneen kauden ajalta 1-4/2023. Esitys katsauksesta on oheismateriaalina. Liitteenä päivitetty toimintasuunnitelma 2023.

Nuorisovaltuuston talousarviosta on toteutunut 13,7 % huhtikuun loppuun mennessä. Huhtikuun loppuun mennessä kirjanpidossa toteutuneet kustannukset ovat yhteensä 5 292,00 €. Nuorisovaltuuston talouden toteuma on talousarvion mukainen tässä vaiheessa vuotta. Henkilöstökustannukset koostuvat kokouspalkkioista sivukuluineen. Kustannuksissa on mukana huhtikuun loppuun mennessä maksetut kokouspalkkiot eli palkkiot ensimmäiseltä maksatuskaudelta 1.1.-31.3.2023.

Palvelujen ostoissa on mukana ulkopuoliset palvelujen ostot, joita ovat kokoustarjoilut ja matkakulut. Palvelujen ostoissa on mukana lisäksi sisäiset palvelujen ostot, jotka ovat ICT-kuluja. Sisäiset muut toimintakulut ovat sisäisiä vuokrakuluja. Pirkanmaan hyvinvointialueen toukokuun kirjanpito valmistuu 15.6., jolloin saadaan talouden toteumaluvut tammi-toukokuun tilanteesta. Hyvinvointialueen kesä- ja heinäkuun kirjanpito valmistuu 15.8., jolloin saadaan talouden toteumaluvut tammi-kesäkuun tilanteesta eli ensimmäiseltä puolelta vuodelta ja siinä ovat mukana myös siltä ajalta maksetut kokouspalkkiot. Seuraava talouden tarkasteluhetki on sen jälkeen.

 

 

Ehdotus

Nuorisovaltuusto päättää

  • merkitä toiminnan ja talouden katsauksen 1-4/2023 ajalta tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että kuultiin suunnittelija Katri Lindbergin esittely aiheesta.