Nuorisovaltuusto, kokous 8.10.2024

Pöytäkirja on tarkastamaton

§ 114 Edustajien valitseminen Etelä-Pohjanmaan nuorisofoorumiin 26.10.2024 Kauhajoelle

23819/2024

Perustelut

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää yhteistyössä hyvinvointialueen nuorisovaltuuston kanssa nuorisofoorumin Kauhajoella  26.10.2024 klo 9.30-15.00. Tapahtumaan on kutsuttu Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustosta osallistujia.

Nuorisofoorumi on vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria kokoava tilaisuus, jossa pureudutaan ajankohtaisiin asioihin ja päästään tapaamaan päättäjiä ja asiantuntijoita. Tapahtuman pääteemoina ovat turvallisuus ja "muutosta vai hiljaista hiipumista".

Tapahtumaan kutsutaan Etelä-Pohjanmaan kuntien ja hyvinvointialueen nuorisovaltuutetut, nuorisovaltuustojen ohjaajat, sidosryhmien edustajia, päättäjiä ja viranhaltijoita. Ohjaajille on tarjolla heille suunnattua ohjelmaa/koulutusta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Elsa Nisula, Pirha nuorisovaltuuston jäsen, elsa.nisula@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • valita edustajansa Kauhajoen nuorisofoorumiin,
  • että Pirkanmaan hyvinvointialueelta osallistuville edustajille maksetaan matkakorvaukset hyvinvointialueen ohjeistuksien mukaisesti.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita edustajiksi Kauhajoen nuorisofoorumiin Denislava Georgievan, Roosa Kukkosen, Eemeli Tuomisen, Eetu Hukkasen ja Elsa Nisulan,
  • että Pirkanmaan hyvinvointialueelta osallistuville edustajille maksetaan matkakorvaukset hyvinvointialueen ohjeistuksien mukaisesti.

Kokouskäsittely

Puheenjohtaja tiedusteli viittä halukasta osallistujaa Kauhajoen nuorisofoorumiin. Nuorisofoorumiin halukkaiksi ilmoittautuivat Denislava Georgieva, Roosa Kukkonen, Eemeli Tuominen, Eetu Hukkanen ja Elsa Nisula. Puheenjohtaja esitti ilmoittautuneita nuorisofoorumiin Pirha nuorisovaltuuston edustajiksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).