Nuorisovaltuusto, kokous 22.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 37 Pirkanmaan alueellisen opiskeluhuoltotyöryhmän edustajan ja varaedustajan vaali

28765/2023

Perustelut

Pirkanmaan alueellisen opiskeluhuoltotyöryhmän tehtävänä on toimia opiskeluhuoltolain mukaisena moniammatillisena toimielimenä sekä seurata Pirkanmaan hyvinvointialueen alueellisen opiskeluhuoltosuunnitelman toteutumista ja arvioida sen pohjalta tehtäviä toimenpiteitä.

Nuorisovaltuustolla on oikeus nimetä yksi (1) edustaja ja varaedustaja Pirkanmaan alueelliseen opiskeluhuoltotyöryhmään.

Mikäli vaali ei ole yksimielinen, suoritetaan vaali (suljettu lippuäänestys). Vaalissa käytettävien linjapuheenvuorojen kesto on enintään yksi (1) minuutti.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • valita edustajan ja varaedustajan opiskeluhuoltotyöryhmään toimikaudelle 22.2.2024 - 6.2.2025.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita edustajaksi Eemeli Tuomisen ja varaedustajaksi Taika Kiurun opiskeluhuoltotyöryhmään toimikaudelle 22.2.2024 - 6.2.2025.

Kokouskäsittely

Ehdolle edustajaksi ja varaedustajaksi Pirkanmaan alueelliseen opiskeluhuoltotyöryhmään asettuivat edustajaksi Eemeli Tuominen, varaedustajaksi Taika Kiuru ja Enni Takala. Enni Takala jättäytyi ehdokkuudesta. Hyväksyttiin yksimielisesti.

Tiedoksi

Valitut, Marja Nurmi-Vuorinen

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).