Nuorisovaltuusto, kokous 22.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 43 Pöytäkirjojen tarkastamiskäytännöt ja pöytäkirjojen nähtävänä pitäminen, nuorisovaltuusto

4109/2024

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen hallintosäännön 145 § mukaan aluehallituksen ja lautakunnan pöytäkirja siihen liitettyine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä hyvinvointialueen verkkosivuilla siten kuin hyvinvointialuelain 145 §:ssä tarkemmin säädetään. 

Muun viranomaisen pöytäkirja annetaan vastaavalla tavalla tiedoksi hyvinvointialueen jäsenille, jos asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi. Aluehallitus antaa ohjeet salassapito- ja tietosuojavelvoitteiden huomioonottamisesta annettaessa päätöksiä tiedoksi yleisessä tietoverkossa. 

Pöytäkirja lähetetään mahdollisimman pian kokouksen jälkeen sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi puheenjohtajalle ja pöytäkirjantarkastajille. Tarkastettu pöytäkirja julkaistaan hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • asettaa nuorisovaltuuston kokousten tarkastetut pöytäkirjat nähtäväksi hyvinvointialueen verkkosivuille kolmantena (3) päivänä kokouksesta.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Pykälä käsiteltiin § 27 ääntenlaskun aikana.

Ääntenlaskijat Juuso Försti, Kerttu Kajander, Elvi Olkinuora ja Henna Fager olivat poissa pykälän käsittelyn ajan.

Kokouksessa pidettiin kokoustauko kello 19.00-19.09 pykälän käsittelyn jälkeen, jonka jälkeen palattiin pykälään § 27.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).