Aluehallitus, kokous 21.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 73 Yliopiston edustaja ja varaedustaja aluehallituksessa

58/2022

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Vuokko Ylinen, hallintojohtaja, vuokko.ylinen@pirha.fi

Perustelut

Hallintosäännön 7 §:n mukaan Tampereen yliopistolla on oikeus nimetä yksi edustaja aluehallitukseen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. Yliopiston edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksessa. 

Ehdotus

Esittelijä

Jukka Alasentie, vt. hyvinvointialuejohtaja, jukka.alasentie@pirha.fi

Aluehallitus päättää

  • pyytää Tampereen yliopistoa nimeämään edustajan ja varaedustajan aluehallitukseen läsnä- ja puheoikeudella toimikaudelle 2022 - kesäkuu 2023. 

Päätös

Hyväksyttiin.

Valmistelija

  • Vuokko Ylinen, hallintojohtaja, vuokko.ylinen@pirha.fi

Perustelut

Hallintosäännön 7 §:n mukaan Tampereen yliopistolla on oikeus nimetä yksi edustaja aluehallitukseen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen.Yliopiston edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus aluehallituksen kokouksessa.

Yliopiston rehtori on 4.4.2022 ilmoittanut, että yliopiston edustaja  aluehallituksessa on provosti Jarmo Takala. Takalan varajäsen on tutkimusvararehtori Tapio Visakorpi.

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Alasentie, vt. hyvinvointialuejohtaja, jukka.alasentie@pirha.fi

Aluehallitus päättää

  • merkitä tiedoksi, että Tampereen yliopiston edustajana aluehallituksessa on provosti Jarmo Takala ja varajäsenenä tutkimusvararehtori Tapio Visakorpi.  

Päätös

Hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).