Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 36 Pirhan uuden internet-sivuston kehittäminen

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen internet-sivusto uudistuu kesäkuun loppuun 2023 mennessä. Hyvinvointialueen digisuunnittelu on pyytänyt nuorisovaltuustosta halukkuutta osallistua testaukseen.

Uusien sivujen testaamiset tapahtuvat ajalla 2.-5.5.2023 ja 15.-17.5.2023. Testauspaikka on Tampereella. Testauksiin voi osallistua yksi henkilö kerrallaan kumpaankin testausajankohtaan. Samassa ajankohdassa toteutetaan myös haastattelut käyttäjäkokemuksesta. Valituille lähetetään tarkempaa infoa päivän ohjelmasta sähköpostitse.

Digisuunnittelija Aino Nokelainen on läsnä kokouksessa vielä tämän pykälän ajan.

 

 

Ehdotus

Nuorisovaltuusto valitsee yhden edustajan kumpaankin testausajankohtaan testaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen uudistuvaa internet-sivustoa.

Päätös

Nuorisovaltuusto valitsi Laurana Huhtakankaan ja Ava Vuorenpään testamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen uudistuvaa internet-sivustoa.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että teknisenä korjauksena päätösehdotukseen korjattiin, että nuorisovaltuusto valitsee yhden edustajan kumpaankin testausajankohtaan testaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen uudistuvaa internet-sivustoa.

Merkittin, että digisunnittelija Aino Nokelainen poistui kokouksesta päätöksenteon jälkeen.