Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 43 Tapahtuma ja viestintä tiimin nimeäminen

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston sisäinen organisointi edellyttää tiimien järjestäytymistä liittyen esim. tapahtumiin, viestintään tai edunvalvontaan.

Esitetään, että nuorisovaltuusto nimeää Tapahtuma ja viestintä tiimin (TaVi), joka käsittelee aiheeseen kuuluvia asioita. Tiimin henkilömääräksi esitetään 10 jäsentä. Nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuustoon on nimetty 2. ja 3. varapuheenjohtaja, joista toisesta nuorisovaltuusto nimeää tämän Tapahtuma ja viestintä tiimin vastuuhenkilön.  

Ehdotus

Nuorisovaltuusto

  • päättää Tapahtuma ja viestintä tiimin kokoonpanosta. Tiimin henkilömäärä on 10 jäsentä.
     
  • merkitsee tiedoksi, että nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita Tapahtuma ja viestintä tiimin jäseneksi seuraavat: Dewnislava Georgiava, Vilja Vänskä, Kerttu Kajander, Laurana Huhtakangas, Eriikka Paakkala, Tinka Perämäki ja Elsa Nisula. Kokoonpanoa täydennetään myöhemmin.
  • merkitä tiedoksi, että nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että teknisenä korjauksena korjattiin Tapahtuma ja viestintätiimiin kokoonpanoksi 10 jäsentä. 

Merkitiin, että Tapahtuma ja viestintätiimiin jäseneksi ilmoittautuivat Dewnislava Georgiava, Vilja Vänskä, Kerttu Kajander, Laurana Huhtakangas, Eriikka Paakkala, Tinka Perämäki ja Elsa Nisula.

Merkittiin, että Sonja Toivonen poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana.