Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 45 Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin nimeäminen

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston sisäinen organisointi edellyttää tiimien järjestäytymistä liittyen esim. tapahtumiin, viestintään tai edunvalvontaan.

Esitetään, että nuorisovaltuusto nimeää Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin (SoTePela), joka käsittelee aihealueeseen kuuluvia asioita. Esitetään, että tiimin henkilömäärä on 10 jäsentä. Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eetu Hukkanen toimii tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuustoon on nimetty 2. ja 3. varapuheenjohtaja, joista toisesta nuorisovaltuusto nimeää Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin vastuuhenkilön.  

Ehdotus

Nuorisovaltuusto

  • päättää Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin (SoTePela) kokoonpanosta. Tiimin henkilömäärä on 10 jäsentä.
     
  • merkitsee tiedoksi, että nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eetu Hukkanen toimii Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • nimetä Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin jäseniksi seuraavat: Martti Kaisti, Sara Järvinen, Laura Oksanen, Neea Koivisto, Ava Vuorenpää,
    Samuel Valkonen, Max Nikkari, Wilma Karlsson ja Eetu Hukkanen. Kokoonpanoa täydennetään myöhemmin.
     
  • merkitä tiedoksi, että nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eetu Hukkanen toimii Sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastustoimen tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että sosiaali- ja terveyspalvelut ja pelastuspalvelut tiimin jäseniksi ilmoittautuivat: Martti Kaisti, Sara Järvinen, Laura Oksanen, Neea Koivisto, Ava Vuorenpää,
Samuel Valkonen, Max Nikkari, Wilma Karlsson ja Eetu Hukkanen.

Merkittin, että Lassi Lehtonen poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana.