Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 46 Maakunnallisen perhetukiverkoston ja sekä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmä, edustajan valinta

Perustelut

Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysjohtaja on 22.3.2023 § 35 tehnyt päätöksen: "Maakunnallisen perhekeskusverkoston sekä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmän ja alueellisten perhekeskuskoordinaatioryhmien nimeäminen". Viranhaltijapäätös on liitteenä.

Maakunnallinen ohjausryhmä toimii myös lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmänä. Ensimmäinen kokous on 24.4. klo 14-16 (teams). Kehittämispäällikkö Marja Olli kutsuu työryhmän koolle.

Edellä mainitussa päätöksessä todetaan muun muassa, että Pirkanmaan hyvinvointialueelta edustajaksi Maakunnallisen ohjausryhmään nimetään nuorisovaltuuston edustaja.

Ehdotus

Nuorisovaltuusto nimeää edustajan Maakunnallisen perhekeskusverkoston sekä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmään.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • nimetä Martti Kaistin edustajaksi Maakunnallisen perhekeskusverkoston sekä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman ohjausryhmään.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että Martti Kaisti ja Ava Vuorenpää asettuivat ehdolle nimettäväksi ohjausryhmään. Merkittiin, että Ava Vuorenpää vetäytyi ehdokkuudestaan.