Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 44 Alueellisen asioiden tiimin nimeäminen

Perustelut

Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston sisäinen organisointi edellyttää tiimien järjestäytymistä liittyen esim. tapahtumiin, viestintään tai edunvalvontaan.

Esitetään, että nuorisovaltuusto nimeää Alueellisten asioiden tiimin (AluA), joka käsittelee Pirkanmaan liiton ja muiden alueelllisten asioiden käsittelyä. Esitetään, että tiimin henkilömäärä on 10 jäsentä. Nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuustoon on nimetty 2. ja 3. varapuheenjohtaja, joista toisesta nuorisovaltuusto nimeää Alueellisten asioiden tiimin vastuuhenkilön.  

Ehdotus

Nuorisovaltuusto

  • päättää Alueellisten asioiden tiimin kokoonpanosta. Tiimin henkilömäärä on 10 jäsentä.
     
  • merkitsee tiedoksi, että nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii Alueellisten asioiden tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita Alueellisten asioiden tiimin jäseniksi seuraavat: Lassi Lehtonen, Venla Vuorinen, Zahra Shaker, Venla Mustalahti, Aarre Hytönen, Kaisa Karunen, Pipsa
    Pääskynkivi, Jarkko Metsälä ja Elsa Nisula. Kokoonpanoa täydennetään myöhemmin.
     
  • merkitä tiedoksi, että nuorisovaltuuston 1.varapuheenjohtaja Elsa Nisula toimii Alueellisten asioiden tiimin vastuuhenkilönä siihen asti, kunnes nuorisovaltuuston 2. ja 3. varapuheenjohtaja on valittu. Tiimin vastuuhenkilön valinnasta päätetään nuorisovaltuustossa tämän jälkeen.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että Alueellisten asioiden tiimin jäseneksi ilmoittautuivat Lassi Lehtonen, Venla Vuorinen, Zahra Shaker, Venla Mustalahti, Aarre Hytönen, Kaisa Karunen, Pipsa
Pääskynkivi, Jarkko Metsälä ja Elsa Nisula.