Nuorisovaltuusto, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 47 Pirkanmaan nuorisofoorumi 6.5.2023 Hämeenkyrössä

Perustelut

Pirkanmaan nuorisofoorumi järjestetään Hämeenkyrössä lauantaina 6.5.2023 klo 12:30-18:15. Järjestävänä tahona on Hämeenkyrön nuorisovaltuusto. Paikkana toimii monitoimikeskus Silta (Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö). Nuorisofoorumi on Pirkanmaan nuorisovaltuustojen yhteinen tapaamispäivä. Kutsu on liitteenä.

Tapaamisen teemana on ”tarviiko nuvatoiminnan aina olla niin vakavaa”, eli tarkoituksena on mahdollistaa paljon aikaa keskustelulle rennolla otteella. Tavoitteena on, että jokainen olisi tutustunut uusiin ihmisiin
tapahtuman päätyttyä. Tapahtuma sisältää lämpimän ruoan sekä välipalaa. Ilmoittautumiset (osallistujamäärä ja erityisruokavaliot) pyydetään ilmoittamaan 21.4.2023 mennessä osoitteeseen tuija.soukko@hameenkyro.fi.

Ohjelma on aikataulutettu siten, että linja-autolla pääsee Tampereelta Hämeenkyröön ja ohjelman loputtua takaisin. Kannustamme kuitenkin miettimään kimppakyytimahdollisuuksia.
Ohjelma ja ruokailu on osallistujille maksutonta. Ohjelma tarkentuu lähempänä tilaisuutta. Pipsa Pääskynkivi esittelee asiaa kokouksessa.

Pirkanmaan hyvinvointialue korvaa osallistujille toteutuneet matkakorvaukset hakemusten (sähköinen lomake) perusteella. Kustannusvaikutus kohdistuu nuorisovaltuuston kustannuspaikalle.

Ehdotus

Nuorisovaltuusto nimeää osalllistujat Pirkanmaan nuorisofoorumiin 6.5.2023 Hämeenkyrössä 

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • nimetä Ava Vuorenpään, Eetu Hukkasen, Vilja Vänskän ja Laurana Huhtakankaan osallistumaan Pirkanmaan nuorisofoorumin 6.5.2023 Hämeenkyrössä.

Kokouskäsittely

Merkittiin, että osallistujiksi Hämeenkyrön nuorisofoorumiin ilmoittautuivat Ava Vuorenpää, Eetu Hukkanen, Vilja Vänskä ja Laurana Huhtakangas.

Merkittiin, että puheenjohtaja ilmoittaa edustajat järjestäjälle.