Nuorisovaltuusto, kokous 9.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 156 Hyvinvointialueen järjestöyhteistyöryhmän jäsenehdokkaan vaali

26175/2023

Perustelut

Artteli-Kumppanuusyhdistys on perustamassa Pirkanmaalle järjestöyhteistyöryhmää Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa. Yhteistyöryhmän tavoitteena on vahvistaa ja vakiinnuttaa hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyötä ja tiedon jakamista. Yhteistyöryhmän edustajat tulevat edustamaan koko järjestökenttää niin sosiaali- ja terveysjärjestöjä, kuin esimerkiksi turvallisuus-, asukasyhdistys-, kulttuuri- ja liikuntajärjestöjä. Edustajat nimetään sellaisista verkostoista tai järjestöistä, jotka toimivat laajasti koko Pirkanmaalla tai edustavat useampaa saman aihealueen järjestöä. Tavoitteena on saada nuorten ääntä kuuluviin järjestötyön osalta.

Yhteistyöryhmään on perusteilla kategoria Nuoriso, ja Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustoa on pyydetty ehdottamaan edustajaa yhteistyöryhmään.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • valita ehdokkaan hyvinvointialueen järjestötyöryhmään,
  • tarkastaa pykälän kokouksessa.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita yksimielisesti Kerttu Kajanderin hyvinvointialueen järjestötyöryhmään.

Pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Kokouskäsittely

Kerttu Kajander asettui ehdolle. Puheenjohtaja esitti, että Kajander valitaan hyvinvointialueen edustajaksi järjestötyöryhmään. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).