Nuorisovaltuusto, kokous 9.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 158 Edustajien valitseminen Ylöjärven nuorisofoorumiin 1.12.2023

26177/2023

Perustelut

Pirkanmaan nuorisofoorumi on Pirkanmaan nuorisovaltuustojen nuorille kohdennettu verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään tänä syksynä Ylöjärvellä. Maakunnan nuorisovaltuustoista kutsutaan nuoria tapahtumaan.

Pirkanmaan nuorisofoorumi järjestetään Ylöjärvellä 2.12.2023 klo 10:45-16:15 Siltatien koululla, osoitteessa Lähdevainiontie 38, Ylöjärvi.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja osallistujille korvataan mahdolliset matkakulut. Luvassa kouluterveyskyselyn tulosten esittelyä, työpajoja, yhdessäoloa ja verkostoitumista pirkanmaalaisten nuorisovaltuutettujen kesken.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • valita edustajansa Ylöjärven nuorisofoorumiin.
  • että osallistujille korvataan mahdolliset matkakulut hyvinvointialueen palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti

  • valita edustajiksi Ylöjärven nuorisofoorumiin seuraavat jäsenet Zahra Shaker, Eetu Hukkanen, Martti Kaisti ja Vilja Vänskä,
  • että osallistujille korvataan mahdolliset matkakulut hyvinvointialueen palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti.

 

Kokouskäsittely

Zahra Shaker, Eetu Hukkanen, Martti Kaisti ja Vilja Vänskä asettautuivat ehdolle Ylöjärven nuorisofoorumiin edustajaksi.

Puheenjohtaja totesi, että nuorisovaltuusto on valinnut edellä mainitut yksimielisesti Ylöjärven nuorisofoorumiin edustajat.

Merkittiin tekninen korjaus esittelytekstiin koskien nuorisofoorumin virheellistä päivämäärää, korjattu oikeaan muotoon 2.12.2023.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).