Nuorisovaltuusto, kokous 9.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 167 Nuorisovaltuuston jäsenen eroaminen, Ruovesi

26220/2023

Perustelut

Aluehallitus on nimennyt 23.1.2023 § 19 Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston jäsenet kuntien esitysten mukaisesti.

Nuorisovaltuuston jäsen Sanni Salkosalo on pyytänyt eroa nuorisovaltuuston jäsenyydestä. Eropyynnön voi ilmoittaa nuorisovaltuustolle sähköpostitse. Eropyyntö on liitteenä.

Ruoveden kunnanhallitus on kokouksessaan 9.10.2023 nimennyt Sanni Salkosalon tilalle jäseneksi Laura Leponiemen hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon ja Leponiemen varajäseneksi Milja Pynnöniemen. Ruoveden kunnanhallituksen pöytäkirjanote on liitteenä.

Edellä mainitun päätöksen johdosta hyvinvointialueen hallintojohtaja on nimennyt Laura Leponiemen jäseneksi ja Milja Pynnöniemen varajäseneksi Ruoveden kunnasta hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon.

Hallintojohtajan päätös liitteenä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • merkitä tiedoksi Sanni Salkosalon eron nuorisovaltuuston jäsenyydestä,
  • merkitä tiedoksi hallintojohtajan päätöksen Ruoveden edustajista nuorisovaltuustossa. Jäsen Laura Leponiemi ja varajäsen Milja Pynnöniemi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).