Nuorisovaltuusto, kokous 9.11.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 166 Nuorisovaltuuston jäsenen eroaminen, Lempäälä

26220/2023

Perustelut

Aluehallitus on nimennyt 23.1.2023 § 19 Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston jäsenet kuntien esitysten mukaisesti.

Nuorisovaltuuston jäsen Vili Paija sekä jäsen Eriikka Pakkala ovat pyytäneet eroa nuorisovaltuuston jäsenyydestä. Eropyynnön voi ilmoittaa nuorisovaltuustolle sähköpostitse. Eropyynnöt ovat liitteenä.

Lempäälän nuorisovaltuusto on järjestäytymiskokouksessaan 6.9.2023 nimennyt Vili Paijan sekä Eriikka Pakkalan tilalle jäseniksi Pinja Kotron ja Viola Mannerhovin hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon ja​ varajäseniksi on nimetty Cecilia Eriksson ja Niilo Suomala. Lempäälän nuorisovaltuuston järjestäytymiskokouksen pöytäkirjanote on liitteenä.

Edellä mainitun päätöksen johdosta hyvinvointialueen hallintojohtaja on nimennyt Pinja Kotron ja Viola Mannerhovin hyvinvointialueen nuorisovaltuuston jäseniksi ja​ varajäseniksi on nimetty Cecilia Eriksson ja Niilo Suomala.

Hallintojohtajan päätös liitteenä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Eetu Hukkanen, Pirhan nuorisovaltuuston puheenjohtaja, eetu.hukkanen@pirha.fi

Nuorisovaltuusto päättää

  • merkitä tiedoksi Vili Paijan sekä Eriikka Pakkalan eropyynnöt nuorisovaltuuston jäsenyydestä.

Päätös

Päätösehdotus hyväksytiin.

Lisäksi nuorisovaltuusto päätti ottaa pöytäkirjan liitteeksi hallintojohtajan päätöksen 8.11.2023 § 24 koskien Lempäälän edustajia nuorisovaltuustossa. Jäsenet Pinja Kotro ja Viola Mannerhovi sekä varajäsenet Cecilia Eriksson ja Niilo Suomala.

Kokouskäsittely

Merkittiin puheenjohtajan ilmoitus hallintojohtajan päätöksestä 8.11.2023 § 24, että Lempäälän edustajat nuorisovaltuustossa ovat jäsenet Pinja Kotro ja Viola Mannerhovi sekä varajäsenet Cecilia Eriksson ja Niilo Suomala. Hallintojohtajan päätös otettiin pöytäkirjan liitteeksi yksimielisesti.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).