Aluehallitus, kokous 12.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 163 Vastaus valtuustoaloitteeseen, Pirkanmaan hyvinvointialue mukaan huumeiden käyttöhuonekokeiluun - Pirkanmaan Vihreät aluevaltuustoryhmä

458/2022

Valmistelija

  • Sari Mäkinen, TOIMIALUEJOHTAJA, sari.makinen@pirha.fi

Perustelut

Aluevaltuutettu Perttu Jussila ja 11 muuta aluevaltuutettua jättivät aluevaltuustossa 3.10.2022 valtuustoaloitteen "Pirkanmaan hyvinvointialue mukaan huumeiden käyttöhuonekokeiluun". Liitteenä on valtuustoaloitteeseen annettu vastaus ja monipalveluvaliokunnan 19.4.2023 asiasta antama lausunto. Hyvinvointialueen johtoryhmä on käsitellyt asian 30.5.2023 kokouksessaan, ja toteaa, että hyvinvointialue seuraa ja osallistuu aktiivisesti käyttöhuoneista käytävään keskusteluun sekä seuraa lainsäädännön etenemistä.

Valtuustoaloite, Pirkanmaan hyvinvointialue mukaan huumeiden käyttöhuonekokeiluun, Monipalveluvaliovaliokunnan lausunto valtuustoaloitteeseen sekä vastaus valtuustoaloitteeseen ovat pykälän liitteenä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Marina Erhola, Hyvinvointialuejohtaja, Marina.Erhola@pirha.fi

Aluehallitus päättää

  • toimittaa vastauksen valtuustoaloitteeseen "Pirkanmaan hyvinvointialue mukaan huumeiden käyttöhuonekokeiluun" tiedoksi aluevaltuustolle.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).