Aluevaltuusto, kokous 5.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 42 Ajankohtaiset asiat

Perustelut

Hyvinvointialuejohtajan ajankohtaiset asiat: Osavuosikatsaus 1-3/2023, Strategian toimeenpano ja Päätöksentekoon tulevia asioita. Diaesitys on oheismateriaalina.

Konsernipalvelujohtaja Juhani Sand esittelee Pirkanmaan hyvinvointialueen talouden tilannekuvan ja valmistelussa olevat talousarvion 2024 toiminnalliset tavoitteet. Talouden tilannekuva -diat ovat esityslistan oheismateriaalina. 

Ehdotus

Merkitään ajankohtaiset asiat tiedoksi. 

Päätös

Merkittiin ajankohtaiset asiat sekä aluevaltuuston sisäiseen toimintaan liittyvät ilmoitukset tiedoksi. 

 

Kokouskäsittely

Puheenjohtaja esitti, että merkitään tiedoksi aluevaltuuston sisäiseen toimintaan liittyvät seuraavat ilmoitukset:

-sosiaalidemokraattinen aluevaltuustoryhmän järjestäytymisilmoitus 5.6.2023: Puheenjohtaja Joni Kumlander, 1. varapuheenjohtaja Taru Tolvanen, 2. varapuheenjohtaja Ulla Kampman, 3. varapuheenjohtaja Jenni Jokinen ja sihteeri Leevi Karisalmi 

- Suomen Kataja ry aluevaltuustoryhmän järjestäytymisilmoitus 4.6.2023: Puheenjohtaja Mauri Heiska ja sihteeri Inga-Mari Lehti.

Aluevaltuusto kävi vuoden 2024 talousarvion tavoitteista lähetekeskustelun. 

Valtuutettu Iiris Suomela ja varavaltuutettu Katri Virkkunen saapuivat kokoukseen asian käsittelyn aikana. Valtuuston vahvuus 79 valtuutettua.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (Laki hyvinvointialueesta 141 §).